Luxus jakuzzi 45% kedvezménnyel!

Ugye jól hangzik?
Ünnepeljen velünk, és nyerjen óriási kedvezményt!

45 éves az amerikai Watkins, a Hot Spring masszázsmedencék gyártója, mely a világ legkedveltebb jakuzzi márkája. Vegyen részt születésnapi nyereményjátékunkon!
Regisztráljon most, és nyerjen 45% kedvezményt a Hot Spring top jakuzzi modelljére az Envoyra!

45 HotSpring logo

AZ ENVOY NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT

A sorsolást megtartottuk.

KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT MINDEN KEDVES JÁTÉKOSNAK!

Sorsolás: 2023. július 15.
Helyszín: SpaTrend Üröm

HotSpring Highlife Envoy jakuzzi a teraszon
45 eves hotspring logo

Otthoni wellnessben világelső

Nyerjen 45% kedvezményt Envoy luxus jakuzzira!

A Hot Spring® jakuzzik amerikai gyártója, a Watkins Wellness fennállásának 45. évfordulóját ünnepli. Jeff és Jon Watkins 1977-ben egy garázsban építette meg az első Hot Spring jakuzzit Kaliforniában. Azóta ez a márka szolgálja ki mindazokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni az otthon töltött minőségi időből, a hidromasszázs, az otthoni wellness és relaxáció lehetőségeiből.

A világ 70 országában eladott több mint másfél millió masszázsmedencével a Hot Spring Spas kiérdemelte az iparági első helyét. A Watkins Wellness fennállásának kezdete óta arra összpontosít, ami a jakuzzi-tulajdonosok számára a legfontosabb: – a legendás masszázsra, az egyszerű vízkezelésre, az energiahatékonyságra és a páratlan ügyfélélményre.

Vigye haza most közel féláron a Hot Spring márka legjobb modelljét, az Envoy jakuzzit. Regisztráljon nyereményjátékunkra!

Jelentkezzen a játékra és nyerje meg ön a fődíjat!

Nyerje meg a Watkins Wellness születésnapi nyereményjátékának fődíját! Legyen Ön az a szerencsés, aki 45% kedvezménnyel viheti haza a Hot Spring Envoy masszázsmedencét!

Csúcskategóriás masszázsmedence

Envoy, a világszerte legtöbbet eladott jakuzzi

Az Envoy jakuzzi exkluzív funkciói kifejezetten a HotSpring® masszázsmedencék csúcskategóriájában, a Highlife sorozat modelljeiben találhatóak meg.

Legszembeötlőbb tulajdonsága a különleges beülő kialakítás. Öt teljes értékű masszázsopciót kínál a modell, melyből a fekvőhely tetőtől talpig teljes testmasszázst nyújt. Ennél a beülőnél a nyaknál lévő befúvók nem csak a nyakat, hanem a vállizmokat is átmasszírozzák, egészen a lapockákig. Ez alatt helyezkedik el a HotSpring védjegye, a Moto-Massage® befúvó. Ez a befúvó pár két vízsugárért felel, melyek a hát vonalán fel-le mozognak. Egyetlen másik jakuzzi márka sem alkalmazza ezt a technológiát.

HotSpring Highlife Envoy jakuzzi fürdőzés
HotSpring Highlife Envoy jakuzzi thermotetővel

Az Envoy masszázsmedence további befúvói más-és más izomcsoportot lazítanak el, éppen ezért érdemes mindegyik beülőben néhány percet időzni, így valóban minden izomcsoport ellazítható benne. Az Envoy további különlegessége a kagyló formájú kapitány ülés, mely önálló lábmasszázsért felelős jettel rendelkezik, így biztosítva kényelmes lábteret a másik három ülőhely számára is.

Az Envoy jakuzzi kristálytiszta vizéről a 100%-os, no bypass szűrés gondoskodik, ami azt jelenti, hogy a szűrőkön folyamatosan átáramlik a víz, melynek nincs kerülőútja.

Az Envoy nem csak kényelmes és csendes, de energiatakarékos is, melyről a 100%-os habszigetelés és a tökéletesen illeszkedő thermo tető gondoskodnak. A kikapcsolódást a jakuzziban található vízesés, a többszínű, négyzónás világítási rendszer, a kényelmes távirányító és a vezeték nélküli hangrendszer teszik tökéletessé.

Nyerjen 45% kedvezményt Envoy jakuzzira!
Regisztráljon július 14-ig!

MIÉRT ÉRDEMES REGISZTRÁLNI A JÁTÉKRA?

A Watkins Wellness 45. évfordulójának alkalmából megrendezésre kerülő sorsolás egyetlen szerencsés nyertesnek 45% kedvezményt jelent az Envoy jakuzzi árából. Ilyen mértékű kedvezményre még soha nem volt példa a Hot Spring masszázsmedencék történetében Magyarországon.

Nevezzen be a nyereményjátékra az űrlap kitöltésével július 14-ig,
és kövesse figyelemmel a július 15-én tartandó sorsolást!

a highlife envoy masszázsmedence

A játék nyertese a Hot Spring Envoy modelljével egy olyan jakuzzira tehet szert rendkívül kedvező áron, mely igazán innovatív, szabadalmaztatott Moto-Massage® befúvóval felszerelt, és Freshwater® Salt Systemmel ellátott. Egy igazi csúcsmodell, melynek játszi könnyedségű a karbantartása, és melyben öröm a pihenés, a relaxáció.

HotSpring Highlife Envoy jakuzzi vízzel

1475 liter

vízkapacitás

HotSpring Highlife Envoy jakuzzi külső

5 férőhely

Méretek: 236 × 231 × 97 cm

HotSpring Highlife Envoy jakuzzi belső

43 befúvó

A professzionális masszázsélményért

NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZLETEI

A 45. éves nyereményjáték dokumentumait itt tudja letölteni: