AquaFinesse

A víz tisztántartása
AquaFinesse-szel

Az AquaFinesse Hot Tub Water Care termékei a legjobb víztisztító megoldást kínálják a piacon. Ha ezt a termékcsaládot választja, nincs szüksége másra a jakuzzija vizének kezeléséhez. Többé nem kell méréseket végeznie, és a vegyszerekkel bajlódnia. Az AquaFinesse termékekkel a víztisztítás procedúrája kevesebb, mint öt percet vesz igénybe. Használatával nemcsak időt spórol, de a környezetet is óvja.

Az AquaFinesse formulából hetente egy adagra van szükség ahhoz, hogy a víz kristálytiszta és lágy maradjon. Különleges összetevői biztosítják, a masszázsmedence hosszú élettartamát, mivel a vízkő lerakódását is megakadályozza a fő alkatrészeken.

negyzetes jakuzzik1 viz

Egyszerűen nagyszerű

A jakuzzi vízminőségének fenntartása általában komplikált feladat. A pH érték rendszeres ellenőrzése és a fertőtlenítőszerek pontos adagolása figyelmet és időt igényel. Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy van egy megoldás, amivel egyszerűsítheti a folyamatot. Az AquaFinesse víztisztító termékeivel három egyszerű lépésben néhány perc alatt túl lehet a vízkezelésen.

Nézze meg videónkat, és győződjön meg arról, milyen egyszerű a medencevíz tisztántartása AquaFinesse-szel.

Környezetbarát és biztonságos

Az AquaFinesse a fürdővízben lévő baktériumok életfeltételeit szünteti meg. Ebből adódóan a víztisztításhoz csak minimális fertőtlenítő anyagra van szükség.

A szabadalmaztatott termékcsalád biztonságos, környezet- és bőrbarát. Kellemes illatát a francia mezőkön termesztett biolevendula-kivonat biztosítja. Az AquaFinesse víztisztító termékeket a világ számos független laboratóriuma tesztelte és tanúsította minőségét.

AquaFinesse Swimspa box1