Energiahatékonyság

Magas minőség, alacsony fogyasztás

A Hot Spring® Energy Smart® rendszer garantálja, hogy a masszázsmedence alacsony energiafelhasználás mellett is mindig kellemesen meleg vízzel álljon a rendelkezésére.

HotSpring Logo EnergySmart 1

Szigetelés felsőfokon

Ideális medencefűtés

Takarékos keringetés

SilentFlo 5000® keringető szivattyú

A medence vizét egy speciálisan erre a célra kifejlesztett alacsony energiafelhasználású keringető szívattyú forgatja. Kevesebb energiát használ, mint egy 40 wattos izzó.

hot spring vizkeringetes egy izzonyi energiaval

Élen jár AZ ENERGIAHATÉKONYSÁGBAN

A Hot Spring® Energy Smart® rendszerének köszönhetően a masszázsmedencék fogyasztása rendkívül alacsony annak ellenére, hogy a vizet állandó hőmérsékleten tartja, vagyis azonnal használható, amikor csak kedve tartja.

Tudta, hogy egy átlagos jakuzzi akár tízszer annyi energiát is fogyaszthat, mint a modelljeink? A Hot Spring® medencék energiahatékonysága az alábbi megoldásokban rejlik.
hoszigeteles

Szigetelés

A masszázsmedencék szigetelését nagy sűrűségű hab- vagy a négyszeres sűrűségű, korszerű Fibercor® anyag biztosítja. A rétegelt, változó sűrűségű hőszigetelés garantálja a minimális hőveszteséget.

thermoteto

Thermotető

Minden modellhez méretre szabott thermotető készül. A pontos illeszkedés és a sűrű habszivacs felülről szigeteli a medencét. A vízhőfok egyenletesen tartása ezáltal kevesebb energiát igényel.

keringetomotor

Keringetés

A korszerű vízforgatást egy dedikált keringetőmotor végzi, nem a nagyteljesítményű befúvók. A keringetés energiaigénye meglepően alacsony, kevesebb, mint egy 40 W-os izzóé.

Használja a letölthető ellenőrző listát az igényeihez mért legenergiahatékonyabb masszázsmedence kiválasztásához!

Az Energy Smart® rendszer tulajdonságai

Highlife® sorozat
Limelight® sorozat
Hot Spot® sorozat
Nagy sűrűségű habszigetelés
FiberCor® szigetelés
Hot Spring thermotető
Szigetelt medenceváz
No-Fault® fűtés
Újrahasznosított hő
SilentFlo 5000® keringető szivattyú
Rendelhető az SX és TX modellekhez