FreshWater®Salt System

FreshWater® Salt System

A Highlife és Limelight sorozat modelljeihez rendelhető sóbontó rendszer a leghatékonyabb megoldás arra, hogy masszázsmedencéjének vize akár egy évig kristálytiszta és friss maradjon.* Ez a különleges berendezés a vízhez adott kevés sóból automatikusan állít elő annyi klórt, ami elegendő a víz fertőtlenítéséhez. Így sem mérésekkel, sem vegyszerek adagolásával nem kell időt töltenie. A FreshWater® Salt Systemnek köszönhetően több ideje marad a Hot Spring masszázsélményre. Íme:

  • Természetes víz hatását kelti, mely nem szárítja a bőrt, nem csípi a szemet
  • A hozzáadott vegyszer mennyisége minimális, nincs klórszag
  • A vízkezelés egyszerű, így több idő jut a pezsgőfürdőzésre
  • Víztakarékos, hiszen akár egy évig sem kell vizet cserélnie*

Hogyan működik?

A masszázsmedence vásárlása mellett való elköteleződés egyik fő aggálya a víz tisztán tartása. Nézze meg a videónkat, amely bemutatja a FreshWater® Salt System működését, és azt, hogy segítségével mennyire egyszerű a medence karbantartása. A beruházás megtérül a gondtalan jakuzzi használattal.

Az exkluzív FreshWater® Salt System a Highlife és Limelight sorozat modelljeihez opcionálisan rendelhető.

Úttörő a víztisztításban

A különleges, szabadalmazás előtt álló FreshWater® Salt System technológia forradalmasítja a masszászmedencék vízkezelését. A titánbetét a sóból klórt állít elő a medence vizének fertőtlenítésére. A vezérlőpanel segítségével állíthatja be a különböző víztisztítási szinteket a saját igényei alapján.

A vezérlőpanel 10 naponta emlékezteti Önt arra, hogy a tesztcsík segítségével ellenőriznie kell a víz minőségét, és az eredmény alapján változtatni a beállításokon. Jelzi azt is, ha a rendszer kezelésre szorul, és tájékoztatja a tennivalókról. Ilyen egyszerű a használata. Az eldobható patron nem igényel karbantartást, és akár négy hónapig is használható. Három patroncsere akár egy évig  biztosítani tudja, hogy ne kelljen vizet cserélni a medencében – az friss és tiszta marad.*

A FreshWater® Salt System csökkenti a karbantartásra fordított időt és az elhasznált vízmennyiséget is.

*Azt, hogy mennyi idő után kell a medence vizét cserélni, számos tényező befolyásolja. Például a fürdőzők száma, a fürdőzések gyakorisága és a víz kémiája. A felsoroltak figyelembevételével és rendszeres, megfelelő karbantartással, a FreshWater® Salt System képes akár egy teljes éven át kristálytisztán tartani a vizet.

Freshwater 384x256 b 1024x683 1