Hangulati elemek

Masszírozza a testet,
simogatja a lelket

A Hot Spring medencék a regeneráló masszázs funkció mellett látvány- és hangulati elemekkel garantálják a tökéletes felüdülést és a harmóniát a környezetünkben. Segítenek abban, hogy a gondolataink elcsituljanak, hogy élvezni tudjuk a pillanatot, és elhatárolódjunk a mindennapok gondjaitól. Az esztétikai élmény a közérzetünkre pozitív hatással van, miközben az udvart is meséssé varázsolja.

Fényterápia a szürke napok ellen

A belső és külső világítás kellemes hangulatot teremt az esti fürdőzéshez. A Highlife, Limelight és Hot Spot sorozat medencéiben energiatakarékos LED világítás biztosít személyre szabott fényterápiát. Minden modell gyárilag telepített világítási rendszerrel rendelkezik, melynek színei a pillanatnyi hangulatnak megfelelően állíthatók.

Tudta, hogy a Hot Spring® jakuzzik multi-color világítással vannak felszerelve? A szivárvány minden színéből választhat, sőt egyszerre többet is.

Válogasson a modellek között online vagy a bemutatótermünkben, hogy megtalálja az Ön számára tökéletes konfigurációt.

HotSpring hangulati elemek fenyterapia
hot spring highlife prodigy water feature

Csobogó nyugalom

A pezsgőfürdő beépített csobogója a hegyi patakok békéjét hozza el otthonába. A vízsugár nyugtató csörgedezése segít megszabadulni a gondoktól és a lelki terhektől.

A Highlife sorozat modelljeibe épített BellaFontana vízesés három elegánsan megvilágított vízsugarát a medence relaxáló üzemmódjában és a befúvókat aktivizálva, masszázs közben egyaránt élvezheti. A vízsugár méretét és háttérvilágításának színét kedvére változtathatja, hogy a feltöltődéshez ideális környezetet teremtsen.

A többi modellben egy megvilágított szélesebb vízszalag kényezteti az érzékszerveket.

A zene mindenkié

A Hot Spring® masszázsmedencékhez többféle audió opciót választhat. Kérheti beépített hangszórókkal vagy Bluetooth rendszerrel, hogy a jakuzzizás közben a hifi berendezéséhez vagy más eszközökhöz csatlakozhasson. Kérjen a választott modellhez egy mélynyomót is, és többé nem is akar majd kiszállni a medencéből.

A zene a színekhez hasonlóan hatással van a hangulatra. Gondoljon arra, hogy a kedvenc rock vagy pop zenéje mennyi energiát szabadít fel önben, míg más dallamok megnyugtatják, relaxálják. A legkorszerűbb luxus és prémium fürdők modern szórakoztató funkciókkal egészíthetők ki, a tökéletes kikapcsolódás érdekében. Akár parti hangulatban van, akár meditálni szeretne, a lehetőség egy karnyújtásnyira van.

audio rendszer jakuz

Teljesen személyre szabható. De hogyan?

A masszázsmedence felszerelésének kiválasztásakor gondolja végig a szokásait, az életmódját és persze a vágyait. A következő lépés egy szakértő véleményét kérni. Segítségével a választott modellt teljesen a sajátjának fogja érezni.

Töltse ki az űrlapot, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és, hogy elkészíthessük az igényeinek megfelelő kiegészítőkkel felszerelt masszázsmedence ajánlatot.

Termék ajánlatkérés form

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.