Highlife

Ket ember ul a jakuzziban

A luxus és kényelem jegyben jár

A prémium Highlife sorozat kínálja a Hot Spring® masszázsmedencék felsőkategóriás luxus modelljeit. A szabadalmaztatott, mozgó fúvókával rendelkező Moto-Massage® DX technológia kizárólag ezen sorozat a modelljeibe került beépítésre. A Highlife medencék nem csupán masszázsélményből nyújtják a maximumot.

Az ergonomikus ülő- és fekvőhelyek kényelmét a kivehető, érintőképernyős kezelőpanel egészíti ki, mellyel a masszázsmedence fényterápiás külső és belső világítása is az aktuális hangulathoz igazítható.

A víz tisztaságáért a nagy felületű Tri-X szűrők felelnek, a medencetest hosszú élettartama pedig a polimer váznak köszönhető. A Highlife sorozat masszázsmedencéi energiahatékony működését az Energy Smart® rendszer és a nagy sűrűségű habszigetelés garantálják.

A prémium minőség kedvelőinek

A Highlife sorozat modelljei a gondos tervezésnek köszönhetően a legmagasabb igényeket is kielégítik. A szemet gyönyörködtető medencék tökéletesen végzik a feladatukat: átmasszírozzák a testet, feltöltenek, és örömet hoznak a hétköznapokba.

Férőhely: 7 / 43 befúvó
Férőhely: 5 / 43 befúvó
Férőhely: 5 / 35 befúvó
Férőhely: 6 / 38 befúvó
Férőhely: 6 / 28 befúvó
Férőhely: 4 / 27 befúvó
Férőhely: 5 / 22 befúvó
Férőhely: 3 / 22 befúvó
Férőhely: 3 / 14 befúvó

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Miután megadta elérhetőségeit az űrlapon, szakértőnk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, felméri az igényeit, és egyedi ajánlatot készít Önnek.

Termék ajánlatkérés form

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.