Hot Spot

Jakuzzirol kep

Prémium minőség a legjobb áron

A Hot Spot sorozat költséghatékony megoldást kínál Hot Spring® minőséggel kombinálva. A prémium kategóriás masszázsmedencék megtérülő befektetésként teszik élvezetesebbé és pihentetőbbé a mindennapokat. Kategóriatársaihoz képest, a Hot Spot sorozat modelljei könnyebben használható a kezelőpanellel és egyszerűbb szűrőrendszerrel vannak felszerelve, miközben kiváló masszázsélményt nyújtanak. A jakuzzik burkolata és formája a sajátos Hot Spring® jegyeket viselik.

Az egyenletes vízhőfokot és a csökkentett energiafogyasztást a speciális szigetelés biztosítja, amely négyszer nagyobb sűrűségű a Hot Spot sorozat modelljeiben, mint a kategóriára jellemző átlag.

A minőség érték

A Hot Spot sorozat modelljei biztos befektetést garantálnak. A minőségi, időtálló masszázsmedencék értéket hoznak a hétköznapokba: egészséget, vitalitást és jó közérzetet.

Férőhely: 7 / 40 befúvó
Férőhely: 6 / 40 befúvó
Férőhely: 5 / 24 befúvó
Férőhely: 3 / 20 befúvó
Férőhely: 3 / 18 befúvó
Férőhely: 2 / 11 befúvó

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Miután megadta elérhetőségeit az űrlapon, szakértőnk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, felméri az igényeit, és egyedi ajánlatot készít Önnek.

Termék ajánlatkérés form

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.