Kiegészítők

A medencék mellett, a HotSpring szakemberei a prémium kiegészítőkről sem feledkeztek meg, hogy még teljesebbé tegyék a márka által kínált különleges spa élményt. A tökéletes víztisztításra kifejlesztett termékektől, az egyéb praktikus, a felhasználó kényelmét biztosító kellékeken át, mindenre gondoltunk. Keresse fel helyi forgalmazóját, s ismerje meg a a HotSpring kiegészítők széles választékát!

Kellékek a masszázsmedencéhez

A CONNEXTION™ Távvezérlő rendszer

A Hot Spring által kifejlesztett innovatív távvezérlő rendszer segítségével ellenőrizheti masszázsmedencéje működését, illetve bizonyos beállításokat eszközölhet akkor is, ha épp úton van, nyaral, illetve irányíthatja az otthonán kívül másik ingatlanhoz vásárolt medencét.

A tetőemelő szerkezet

A tetőemelő szerkezet lehetővé teszi a medence egyszerű és könnyed lezárását. Ezáltal nem csak a jakuzzit, de a borítást is megóvhatjuk a sérülésektől.

A medence oldalán elhelyezhető lépcső

Az új NXT lépcsőt kifejezetten a Highlife® NXT modellekhez tervezték, még kényelmesebbé varázsolva a masszázsmedence használatát.

A Hot Spring felhasználói élmény

Szórakozás

Az innovatív távvezérlő rendszer segítéségével anélkül is ellenőrizheti és irányíthatja masszázsmedencéjét, hogy személyesen a berendezés közelében tartózkodna.

Egyéb kiegészítők

A pezsgőfürdőzés üdítő élményét még különlegesebbé teheti olyan kiegészítőkkel, mint a kifejezetten Hot Spring modellekhez tervezett napernyők, kapaszkodók és törülközőtartók.

CoolZone™

A CoolZone rendszerrel a jakuzzi egyedülálló módon nem csak fűthető, de hűthető is.

Karbantartás

A tető cseréje

A folyamatos használat és esetleges időjárási viszontagságok miatt a masszázsmedencéhez tartozó tető bizonyos idő után elhasználódhat. Ez a kiegészítő azonban nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a berendezés maximális teljesítményt nyújthasson, így ha sérülést észlel a tetőn, vegye fel a kapcsolatot helyi forgalmazójával, és mielőbb cserélje le azt.

Víztisztítás

A pezsgőfürdőzés valódi élményének alapfeltétele a kristálytiszta víz. A különböző víztisztításra kifejlesztett termékeket, szűrőket és egyéb fertőtlenítési módokkal kapcsolatos kiegészítőket keresse helyi forgalmazójánál!

Kérjen árajánlatot helyi forgalmazójától!

Tudjon meg többet exkluzív év végi ajánlatainkról!

A 2017-es Hot Spring modellek most év végi országos jakuzzi vásár és raktár kiürítési akciónk keretein belül várják az érdeklődőket. Látogasson el bemutatótermeink egyikébe, ahol szakembereink segítségével biztosan rátalál majd álmai masszázsmedencéjére!

Töltse ki a lenti űrlapot, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval, és tudjon meg többet a Hot Spring masszázsmedence modellekről!