Kényelmi funkciók

Komfort minden szegletében

A masszázsmedencék esetében mi lehetne fontosabb, minthogy a fekvő- és ülőhelyek tervezése és kialakítása maximális kényelmet nyújtson a kikapcsolódáshoz, ahhoz, hogy a pezsgőfürdőzés valóban kellemes feltöltődést és páratlan élményt nyújtson minden nap, minden pozícióban. A kényeztető luxust a könnyű kezelhetőség, a masszázsfunkciók egyedi beállításai garantálják.
A Hot Spring® modelljei egytől-egyig egyedi kombinációt kínálnak. Bemutatótermünkben kipróbálhatja a medencéket, és kiválaszthatja azt a modellt, amelynek ülő- és fekvőhelyei az Ön számára a legkényelmesebbek.

Ergonomikus ülőhelyek

A masszázsmedencék komfortosan kialakított belső tere olyan ülő- és fekvőhelyeket kínál, mely alkalmazkodik a test természetes pozíciójához, miközben a masszázsbefúvók pozicionálása hatékony és üdítő masszázsélményt biztosít.

hot spring limelight prism lounge countours
HotSpring jakuzzi labter2

Tágas lábtér

A Hot Spring® sorozatok modelljei gondoskodnak arról is, hogy a tágas lábtérnek köszönhetően kényelmesen elnyújtózhassonk a medencében. Az egyedülálló kialakítás lábtámasztó részt is tartalmaz, mely segít abban, hogy masszázs közben a víz felhajtóereje ne emelje ki az ülőhelyről. A precíz tervezés garantálja, hogy a hidroterápia a célzott izomcsoportokat dolgozza át, míg a FootStream® és FootWell® rendszerek a medence alján kellemes talpmasszázsról gondoskodnak.

Kényelmes fejpárnák

A puha fejpárnákon kényelmesen hátradőlve megpihennek a nyak izmai, és hozzájárulnak a helyes testtartáshoz is. A párnák elhelyezése és mérete pontos tervezést kíván, mely ideális pozícióban tartja a fejet, miközben a hidromasszázs élményének adja át magát. A fejpárnák cserélhetők, érdeklődjön bemutatótermünkben!

HotSpring fejparna 2019
Hot Spring control panel

Kivehető vezérlőpanel*

A masszázsmedence minden funkciója kivehető vezérlőpanel segítségével irányítható bármelyik ülőhelyből, vagy akár a medence mellől is. A vezérlőegység digitális kijelzőjének színe változtatható, használatát pedig a szemléletes ikonok könnyítik meg.

*A kivehető vezérlőpanel a Hot Spring® Highlife sorozat modelljeinek alapfelszerelése

Vízsugár szabályozás masszázsváltóval

A masszázsváltó segítségével a vízsugarat erejét igényeihez és hangulatához igazíthatja. A vízsugarakat a kívánt helyre irányíthatjuk, illetve meg is oszthatjuk egy másik ülőhellyel. A finomhangolást a levegőszelepek szabályozzák, amellyel a masszázs intenzitása fokozható vagy csökkenthető a vízbe keveredő levegőbuborékok által.

image

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Miután megadta elérhetőségeit az űrlapon, szakértőnk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, felméri az igényeit, és egyedi ajánlatot készít Önnek.

Termék ajánlatkérés form

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.