Masszázsmedencék

Maximális teljesítmény minimális energiával

A Hot Spring® csúcskategóriás masszázsmedencéi különleges és egyedi hidromasszázs-élményt nyújtanak. A Hot Spring medencék megalkotásakor a 45 éves tapasztalattal rendelkező gyártót nemcsak az esztétikum és a kényelem vezérelte. Törekedtek arra is, hogy masszázsmedencéik mindennapi használat esetén is energiahatékonyan működjenek.

Hot Spring Highlife jakuzzi Grandee Ice Gray Brushed Nickle Lifestyle Family
45 eves hotspring logo

Funkciók

A Hot Spring medencék egyedülálló befúvórendszerei különleges masszázsélményt biztosítanak, és az innovatív tervezésnek köszönhetően a víz tisztántartása is pofon egyszerű. A minőségi élmény energiatakarékosságát a forradalmian új hőszigetelő technológia garantálja. A különböző funkciókat pedig kényelmesen és könnyedén egy kivehető kezelőpanel segítségével irányíthatja.

03 meregtelenites HotSpring Limelight jakuzzi hidromasszazs

Különleges masszázsélmény

08 HotSpring Limelight jakuzzi hidromasszazs terapia egeszseg

Egyszerű
vízkezelés

HotSpring jakuzzi labter2

Kivehető
kezelőpanel

hot spring highlife aria feher teli jelenet novel 1

Hőszigetelés

Élen jár AZ ENERGIAHATÉKONYSÁGBAN

A Hot Spring® Energy Smart® rendszerének köszönhetően a masszázsmedencék fogyasztása rendkívül alacsony annak ellenére, hogy a vizet állandó hőmérsékleten tartja, vagyis azonnal használható, amikor csak kedve tartja.

Tudta, hogy egy átlagos jakuzzi akár tízszer annyi energiát is fogyaszthat, mint a modelljeink? A Hot Spring® medencék energiahatékonysága az alábbi megoldásokban rejlik.
hoszigeteles

Szigetelés

A masszázsmedencék szigetelését nagy sűrűségű hab- vagy a négyszeres sűrűségű, korszerű Fibercor® anyag biztosítja. A rétegelt, változó sűrűségű hőszigetelés garantálja a minimális hőveszteséget.

thermoteto

Thermotető

Minden modellhez méretre szabott thermotető készül. A pontos illeszkedés és a sűrű habszivacs felülről szigeteli a medencét. A vízhőfok egyenletesen tartása ezáltal kevesebb energiát igényel.

keringetomotor

Keringetés

A korszerű vízforgatást egy dedikált keringetőmotor végzi, nem a nagyteljesítményű befúvók. A keringetés energiaigénye meglepően alacsony, kevesebb, mint egy 40 W-os izzóé.

Használja a letölthető ellenőrző listát az igényeihez mért legenergiahatékonyabb masszázsmedence kiválasztásához!

Segítünk a választásban!

Az igényelhető katalógusok és útmutatók segítenek eligazodni a Hot Spring modelljei és funkciói között, és választ adhatnak egyes kérdésekre. A végső döntés előtt pedig javasoljuk, hogy próbálja ki a kiszemelt jakuzzit bemutatótermünkben exkluzív és privát körülmények között.

Válassza ki álmai jakuzziját a Hot Spring három sorozatában elérhető medence modelljei közül!

A funkcióiban, férőhelyeiben és méretében különböző típusok megannyi kombinációja közül meg fogja találni azt, amire vágyik.

HotSpring Highlife 2019 Vanguard Alpine White shale 3 4 Angle dropshadow 1

Highlife sorozat

Konstrukció és megjelenés luxuskivitelben

hot spring spas highlife collection page fspot limelight plant

Limelight sorozat

Letisztult formatervezés egyedi fényjátékkal

hot spring spas highlife collection page fspot hot spot plant

Hot spot sorozat

Minőség és megbízhatóság

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Miután megadta elérhetőségeit az űrlapon, szakértőnk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, felméri az igényeit, és egyedi ajánlatot készít Önnek.

Termék ajánlatkérés form

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.