Masszázsrendszer

Ellenállhatatlan választék

A Hot Spring® masszázsbefúvói a fekvő- és ülőhelyeken egyaránt úgy vannak pozícionálva, hogy célirányosan fejtsék ki hatásukat a különböző izomcsoportokra. A befúvók formai kialakítása és egymáshoz viszonyított elhelyezésük változó a különböző modellekben. A felsőkategóriás masszázsmedencékben a befúvók száma is több, azonban a precíz tervezésnek és pozicionálásnak köszönhetően a kevesebb fúvókával felszerelt jakuzzik is tökéletes masszázsélmányt nyújtanak.

Célzottan az izmokra

Minden Hot Spring® medence modell többféle masszázsbefúvóval felszerelt. A befúvókat a tervezők tudományos kutatásokra támaszkodva úgy helyezték el, hogy együttes működésük tökéletesen átmasszírozzon adott izomcsoportokat a nyaktól kezdve, a háton keresztül, a csukló és vádli mellett a talpakig.

Hot Spring Limelight jakuzzi Underwater

Mesteri masszázsbefúvók

A forradalmian új technológiával szabadalmaztatott masszázsbefúvókat úgy tervezték, hogy adott izomcsoportokat célirányosan masszírozzanak. Minden befúvó ereje és iránya igény szerint állítható.

Egyedülálló hátmasszázs

A szabadalmaztatott Moto-Massage® DX új szintre emeli a hátmasszázst a hidroterápiában. Folyamatosan fel-le mozgó vízsugaraival átdolgozza az egész hátat, miközben a négy Precision® befúvó a nyakat kényezteti. A regenerálódás és felfrissülés legújabb dimenziója a Highlife sorozat modelljeibe beépített rendszer.

Testreszabott kényelem

Az ergonomikus ülő- és fekvőhelyek tökéletesen illeszkednek a test természetes pozitúrájához és formájához, hogy maximális kényelmet és tehermentesítést biztosítsanak relaxálás és masszázs közben. A medencék minden férőhelyetökéletes kényelmet biztosít, bármelyiket is választja.

hot spring limelight prism lounge countours
image

Teljes kontrol

A Comfort Control® rendszerrel a masszázsélmény teljesen testre szabható. Nemcsak a vízsugár erősségét szabályozhatja, de a célirányt is. A finomhangolást pedig a hozzáadott levegő beállításával végezheti el. Az eredményt az erős, kiadós masszázstól a nyugtató, simogató hatásig Ön választja ki minden befúvó és ülőhely esetén.

A Hot Spring® kínálata

A különböző igényeket kielégítő három sorozat modelljei mind egyedi masszázsélményt nyújtanak. Bármi is legyen az elvárása és az igénye, köztük meg fogja találni az igazit.

HotSpring Highlife 2019 Vanguard Alpine White shale 3 4 Angle dropshadow 1

Highlife sorozat

Konstrukció és megjelenés luxuskivitelben

hot spring spas highlife collection page fspot limelight plant

Limelight sorozat

Letisztult formatervezés egyedi fényjátékkal

hot spring spas highlife collection page fspot hot spot plant

Hot spot sorozat

Minőség és megbízhatóság

Ajánlatkérés

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Miután megadta elérhetőségeit az űrlapon, szakértőnk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, felméri az igényeit, és egyedi ajánlatot készít Önnek.

Termék ajánlatkérés form

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.