Miért válasszon HOT SPRING® masszázsmedencét?

A pezsgőfürdőzés valójában az erőteljes masszázs és a meleg víz gyengédségének tökéletes kombinációja. A Hot Spring szakemberei innovatív megoldásokkal, forradalmi masszázstechnológiával és víztisztító rendszerrel igyekeznek még különlegesebbé tenni otthoni wellnessélményét, olyan egyéb funkciókkal is kiegészítve a berendezést, melyek egyszerre ígérnek maximális és energiatakarékos teljesítményt egyaránt. A hosszú évek óta piacvezető márka a legapróbb részletekig a magas minőség és stílusos megjelenés tökéletes harmóniájának kialakítására törekszik, hogy ön is megtapasztalhassa az igazi Hot Spring felhasználói élményt.

Nyugtató masszázs

A Hot Spring masszázsmedencéket We design our hot tubs for the very best massage experience. Our innovative, patented jets are designed for specific muscle groups, and deliver powerful streams of water that you can customize to your desired pressure. Plus, our SmartJet® system reduces energy costs by using only as much power as you really need.

Exkluzív MOTO-MASSAGE® DX

A Hot Spring teljes mértékben forradalmasította az iparágat ezekkel a különleges kialakítású befúvókkal, amik fel-le mozgásukkal, vízesésként kényeztetik hátát.

Különleges masszázsélmény

SOOTHINGSTREAM® JET

A különleges SOOTHINGSTREAM® befúvóknak köszönhetően, a vállak és a hát alsó részének regenerációja garantált.

JETSTREAM® JET

Az átlagos befúvóknál kétszer erősebb JetStream a hát alsó részének ellazítására helyezi a hangsúlyt.

ROTARY HYDROMASSAGE JET

A test teljes relaxációjához a forgó HydroStream biztosít folyamatosan kellemes, nyugtató masszázst.

Egyszerű és hatékony víztisztítás

A kristálytiszta víz a jakuzzi karbantartásának elengedhetetlen feltétele. A Hot Spring szakemberei ezért fektettek nagy hangsúlyt a legmagasabb minőségű szűrők és fertőtlenítőmódszerek kidolgozására: a masszázsmedencék által kínált relaxáció élményét az egyszerűen használható, megbízható víztisztító eszközök teszik teljessé.

Víztisztítás

Víztisztítás

Az ACE® sós vizes tisztítórendszer

Ezzel a speciális tisztítórendszerrel csak a Hot Spring masszázsmedencéi rendelkeznek. Az ACE gyémánt elektródok segítségével hozza létre a víz fertőtlenítésére alkalmas erős oxidáló és klóros anyagot, ami kristálytisztává varázsolja a medence vizét. 

100% NO-BYPASS szűrő

TRI-X® szűrő

Ezt a szűrő csak a Highlife® széria modelljei tartalmazzák. A rendkívül hatékony Tri-X ráadásul mosogatógép segítségével is tisztítható.

Energiatakarékosság

Az Energy Smart® rendszernek köszönhetően a maximális teljesítmény mellett, a Hot Spring masszázsmedencéi energiatakarékosak is.

Energiatakarékosság

SUPER ENERGY EFFICIENT

A Highlife széria modelljei az egyedi Energy Smart funkciónak köszönhetően még energiatakarékosabb működést biztosítanak.

A Highlife és a Limelight szériák modelljeiben a SilentFlo 5000® szivattyú dolgozik, ami egy 40 wattos izzónál is kevesebb energiát felhasználva biztosít kiegyensúlyozott, remek teljesítményt.

FIBERCOR®

A Limelight és a Hot Spot szériák modelljeinek speciális FiberCor szigetelése négyszer hatékonyabbá teszi a masszázsmedencék működését.

Kérjen árajánlatot helyi forgalmazójától!

Tudjon meg többet exkluzív év végi ajánlatainkról!

A 2017-es Hot Spring modellek most év végi országos jakuzzi vásár és raktár kiürítési akciónk keretein belül várják az érdeklődőket. Látogasson el bemutatótermeink egyikébe, ahol szakembereink segítségével biztosan rátalál majd álmai masszázsmedencéjére!

Töltse ki a lenti űrlapot, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval, és tudjon meg többet a Hot Spring masszázsmedence modellekről!