Csapatunk 2003 tavaszán kezdte meg tevékenységét a jakuzzik vagy masszázsmedencék magyarországi piacán. Következetes és alapos munkánk eredményeképpen hamar kivívtuk partnereink bizalmát. A 2006-os év során költöztünk jelenlegi telephelyünkre, az ideális természeti környezetben lévő, és jól megközelíthető Ürömre, ahol, azóta Európa egyik legnagyobb és legszélesebb választékkal rendelkező jakuzzi szalonját működtetjük. Bemutatótermünk ideális méretű helyet biztosít jakuzzijaink, szaunáink, kerti bútoraink, gázgrilljeink, egyéb termékeink alapos bemutatására.

Több, mint félezer elégedett masszázsmedence tulajdonos ügyfelünk lehet a tanúja annak, hogy személyes tanácsadásunkkal mindent megteszünk azért, hogy a jakuzzi vásárlása öröm legyen az Önök számára, és, hogy 4-5 évvel a vásárlás után is jó ötletnek tűnjön az életmódváltás jegyében meghozott döntés. Ügyfeleinkkel való kapcsolatunk nemcsak hogy nem ér véget a medence kifizetésének a pillanatában, hanem csak akkor kezdődik igazán. Használati javaslatainkkal, vízkezelési tanácsainkkal segítjük ügyfeleinket, hogy a jakuzzi gyakorlati hasznot, és kellemes családi perceket hozzon az életükbe.

Kérjen árajánlatot helyi forgalmazójától!

Tudjon meg többet exkluzív év végi ajánlatainkról!

A 2017-es Hot Spring modellek most év végi országos jakuzzi vásár és raktár kiürítési akciónk keretein belül várják az érdeklődőket. Látogasson el bemutatótermeink egyikébe, ahol szakembereink segítségével biztosan rátalál majd álmai masszázsmedencéjére!

Töltse ki a lenti űrlapot, vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval, és tudjon meg többet a Hot Spring masszázsmedence modellekről!