Luxus jakuzzik
ünnepi ajánlatban

PRÉMIUM MINŐSÉG
KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Lepje meg családját egy csúcskategóriás amerikai masszázsmedencével karácsonyra. Válassza ki az Ön számára tökéletes jakuzzit a Hot Spring három sorozatából, és adja át magát a kivételes masszázsélménynek.

HotSpring Snowflake

VARÁZSLATOS KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYEK

Válassza Ön is a legjobbat!

A KÖZÖS ÉLMÉNYEK ÖRÖKRE SZÓLNAK

HotSpring prémium masszázsmedence

Hogy varázslatos legyen az otthon eltöltött szabadidő

A Hot Spring® jakuzzik a piacon elérhető legjobb masszázsmedencék, melyekben az egyedi újítások ízléses megjelenéssel párosulnak. Ezek a prémium medencék a speciális megoldásoknak köszönhetően minden igényt kielégítenek. A kényelemről egyedi fúvókarendszer, illetve higiénikus és kristálytiszta víz gondoskodik. A magas minőségű anyaghasználatnak és a gondos tervezésnek köszönhetően pedig az energiaköltségek rendszeres használat mellett is alacsonyan tarthatók!

Kérje személyreszabott ajánlatunkat ünnepi kedvezménnyel!

Varázslatos karácsonyi kedvezmények
HotSpring Highlife Aria jakuzzi télen
HotSpring Snowflake

Otthoni wellnessben világelső

Watkins Wellness 45 éves gyártói tapasztalattal

A Hot Spring® jakuzzik amerikai gyártója, a Watkins Wellness fennállásának 45. évfordulóját ünnepli. Jeff és Jon Watkins 1977-ben egy garázsban építette meg az első Hot Spring jakuzzit Kaliforniában. Azóta ez a márka szolgálja ki mindazokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni az otthon töltött minőségi időből, a hidromasszázs, az otthoni wellness és relaxáció lehetőségeiből.

A világ 70 országában eladott több mint másfél millió masszázsmedencével a Hot Spring Spas kiérdemelte az iparági első helyét. A Watkins Wellness fennállásának kezdete óta arra összpontosít, ami a jakuzzitulajdonosok számára a legfontosabb: a legendás masszázsra, az egyszerű vízkezelésre, az energiahatékonyságra és a páratlan ügyfélélményre.

Kérje egyedi, ünnepi ajánlatunkat!

Kérje ajánlatunkat az ünnepi kedvezményekkel!

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Miután megadta elérhetőségeit az űrlapon, szakértőnk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, felméri az igényeit, és egyedi ajánlatot készít Önnek.

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]

A KÖZÖS ÉLMÉNYEK ÖRÖKRE SZÓLNAK

Ne keresgéljen tovább, egy minőségi masszázsmedence a tökéletes ajándék az egész család számára.

Ellenállhatatlan választék

A Hot Spring három különleges sorozata széles választékot biztosít az ideális masszázsmedence megtalálásához. A modellek között garantáltan megtalálja az igényeihez és körülményeihez tökéletesen illő modellt.

HotSpring Spaternd Ürömi bemutatóterem

Várjuk ürömi és nyíregyházi bemutatótermeinkben!

Ha személyesen is megtekintené vagy akár ki is próbálná a kiváló minőségű, amerikai Hot Spring jakuzzikat, várjuk szeretettel bemutatótermeinkben, ahol szakértő kollégáink segítenek Önnek eligazodni a kiállított modellek között és örömmel válaszolnak minden
felmerülő kérdésére.

2096 Üröm, Kőbánya utca 16.
4400 Nyíregyháza, Orosi út 20.