Vízkezelés

Kristálytiszta víz gyorsan és egyszerűen

A kellemes fürdőzéshez elengedhetetlen a kristálytiszta és lágy víz. A medencék vízkezelése egyszerű és gyorsan elvégezhető.

Fontos, hogy a szűrők havonta egyszer alaposan ki legyenek tisztítva, de ha a medence hosszabb ideig fedetlenül marad, és szennyeződés kerül a vízbe, érdemes a szűrőt azonnal átmosni. A Hot Spring innovatív szűrői könnyen tisztíthatók, akár a mosogatógépbe is beteheti alacsony hőfokú programra mosogatószer nélkül, vagy használhatja a FreshWater® Instant Cleaner Filter spray-t a szennyeződések eltávolításához.

A fedetlen medencéből a víz könnyen elpárolog. A befúvók kellemetlenül fröcskölhetnek, amikor vízszint fölé kerülnek. A hiányzó vízmennyiséget ilyen esetben pótolni kell, amelyhez egy szabványos kerti tömlő is megfelel.

Szakértőink vásárláskor tájékoztatják a különböző modellek víztisztító rendszereinek működéséről és a medencék egyszerű karbantartásáról. Segítenek megállapítani, milyen gyakran érdemes a vizet kezelni és cserélni a csapvíz minősége alapján, és ismertetik a szűrők tisztításának módját is.

Átlagosan, hetente kevesebb, mint egy órát kell csupán a medence körüli feladatokra szánnia, hogy a jakuzzija mindig frissítő és higiénikus élményt nyújtson. Igény szerint azonban szervizes munkatársaink a vízcserét és karbantartást is elvégzik Ön helyett. Keressen minket bizalommal!

Hot Spring Hot Spot Relay jakuzzi AlpineWhite Storm Lifestyle Couple

Környezetbarát vízkezelés

A Hot Spring masszázsmedencék vizének tisztán tartására kétféle módszer áll rendelkezésére. Használhatja a FreshWater® Salt System sóbontó rendszert vagy az AquaFinesse egyedülálló víztisztító és -lágyító termékcsaládját. Bármelyik mellett is dönt, a megoldás környezetkímélő és bőrbarát, hiszen lényegesen kevesebb klórra és kemikáliára lesz szüksége. A gondtalan kikapcsolódás tiszta élvezet!

Freshwater 384x256 b 1024x683 1

FreshWater® Salt System

AquaFinesse vizkezeles

AquaFinesse